R60 Cadet

R60 är speciellt utvecklad för Cadetti klassen, och kan lätt konfigureras för olika reglementen i andra länder. Motorn är känd för sin tillförlitlighet och långa livslängd.

Motorn är varvtalsbegränsad vid 9800 rpm, men finns även utan varvtalsbegränsning. Motorn leveraras komplett med koppling, snörstart, ljuddämpare och förgasare. Raket 60 är mycket driftsäker, man kör en hel säsong utan underhåll på motorn.

Detaljer

R85 Cadet

R85 är en av världens mest sålda karting motorer. Med sin enkelthet och robusthet har motorn hjälpt till att göra karting tillgängligt för vem som helst.

R85 har funnits som entypsklasser i länder från Island i norr till Nya Zeeland i söder. Motorns ursprungliga komponenter tillverkas fortfarande enligt samma specifikationer som 1972 års modell

Detaljer

R95 Cadet

Den senaste av våra modeller som bygger på grundtekniken i R95 Dual Charge. Denna modell är godkänd fr.o.m 2016 i den svenska Cadetti klassen.

Nu kan du ha samma grundmotor med dig från starten i Cadetti, genom Micro klassen för att till slut använda den i Mini klassen. Motorn är mycket lättstartad och väldigt enkel att underhålla.

Detaljer

R120 Aero

R120 Manual Aero är i grunden samma motor som ES, men passar bäst för dig som föredrar manuell start av motorn.

Denna modell har en lättanvänd magnapullstart, och inbyggd dekompressionsventil som underlättar start. Raket 120 har hög effekt kombinerat med låg vikt. Effekten är drygt 10,5 kw beroende på avgassystem, vikten är 6,8 kg. Motorn levereras med 12 t kopplingstrumma, koppling och förgasare.

Detaljer

R120 ES-RD

Raket 120 Aero ES-RD komplett motor med reduktionsväxel. Raket 120 är utvecklad för paramotors och hängglidare. Den har inbyggd reduktionsväxel med färdigt fäste för propeller.

Motorn har inbyggd elstart och startas enkelt med ett knapptryck. Vikten för motorn komplett är endast 8,3 kilo (El start, utan batteri och avgassystem).

Detaljer

R120 ES

R120 Aero ES den mest populära motorn för paramotors och hängglidare. Raket 120 har hög effekt kombinerat med låg vikt vilket har gjort denna motor till en vinnare. Motorn har inbyggd elektrisk startmotor som man enkelt startar med ett knapptryck. Vikten för motorn med elstart är endast 6,8 kg (utan batteri).

Vi levererar motorn med en kopplingstrumma med 25 mm axel, så att du lätt kan passa in den på ditt drivsystem. Motorn levereras komplett med förgasare, koppling och manual.

Detaljer

Har du några frågor?